Wat kan de stichting betekenen voor klanten

Wij helpen bedrijven en overheden met het vergroten van de bekendheid en volwassenheid van ITAM. De eerste stap is om een goede basis verdediging te hebben voor audits. Wij hebben voor u een team paraat van ervaren specialisten die iedere audit tot een goed einde kunnen brengen.

De volgende stap is om uw team te trainen en voldoende middelen en mandaat te geven. Vanuit de stichting kunnen wij u hierbij ondersteunen.

De Stichting biedt verschillende abonnementen waarmee u zich verzekert van professionele bijstand wanneer u een audit moet ondergaan. Deze dienst is gebouwd op een bewezen procesmodel, duidelijke RACI en ervaren professionals.

Verschillende abonnementen

De abonnementen verschillen op het gebied van responsetijd, aangeboden trainingen, aangeboden scans en beloning op basis van kostenvoorkoming. Wilt u advies welk abonnement het beste bij uw situatie past, neem dan contact met ons op.

Brons

Ideaal voor kleine bedrijven

offerte
License Risk Quickscan
Maturity scan
Response tijd: 5 werkdagen
Kosten voorging audit 10%

Zilver

Ideaal voor middelgrote bedrijven

offerte
License Risk Quickscan
CSAM training 1 persoon
Response tijd: 3 werkdagen
Kosten voorkoming audit 7.5%

Goud

Ideaal voor grote bedrijven

offerte
Maturity scan
CSAM training 2 personen
Response tijd: 2 werkdagen
Kosten voorkoming audit 5%

Neem contact op met ons

Neem contact met ons op voor een passend voorstel. De kosten van deze abonnementen worden bepaald op het aantal werknemers binnen uw organisatie.